Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία μας προσφέρει σημαντικές παροχές / υπηρεσίες που απορρέουν από τη δέσμευση σημαντικών κεφαλαίων επενδεδυμένων προς την κατεύθυνση της δημιουργίας γερών οργανωτικών δομών και άριστα εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού και απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας όπως τα ξενοδοχεία, στον επαγγελματία, τον ιδιώτη, τον επιχειρηματία, τον αγρότη, τον τεχνικό (όλων των ειδικοτήτων) και γενικά σε όποιον επιθυμεί σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις, είτε στη επιχείρησή του, είτε στον πελάτη του. 


Άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, αυτή είναι η φράση κλειδί για εμάς και έτσι λειτουργούμε στην αγορά, παρέχοντας άριστη ποιότητα μηχανολογικού εξοπλισμού και υποστήριξης αυτού και επενδύουμε πολύ πάνω από το μέσο όρο στην ποιότητα, το σέρβις και την αξιοπιστία.


56 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ


Η εταιρία M. Ι. ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ έχοντας 56 χρόνια δυναμική παρουσία στην παγκρήτια αγορά και κατ'επέκταση στην ελληνική και έχοντας στο πελατολόγιο της την πλειοψηφία των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, έχει στόχο τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό και την άμεση παροχή λύσεων σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό - ηλεκτρολογικό - υδραυλικό πρόβλημα τυχόν παρουσιαστεί, έχοντας στην άμεση διάθεση του πελάτη μια ομάδα από εξειδικευμένο, έμπειρο τεχνικό προσωπικό, που απαρτίζεται από 25 άτομα και βρίσκεται στη διάθεση του πελάτη όλο το 24ωρο.